Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Retseptisoovitus: jõulupraad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Marina Lohk
Copy
Artikli foto
Foto: Lauri Laan
  • 1 kg seakaelakarbonaadi
  • 4-5 tl suitsust grillimaitseainet
  • kivisoola

Ürdikartulid

  • 1,5 kg kartuleid
  • 2 spl toiduõli
  • 2 tl rosmariini
  • 2 tl tüümiani
  • musta terapipart (veskis)
  • kivisoola

Maitsesta seakael ja küpseta eelkuumutatud ahjus 180 °C juures u 1 tund 1 kg liha kohta.
Koori kartulid, lõika sektoriteks ja maitsesta maitseainetega, lisa õli ja sega läbi.

Aseta kartulid 30 minutit enne liha valmimist lihaga samale pannile ja küpseta, kuni kartulid pehmed ning liha küps.

Allikas: Santa Maria
 

Märksõnad

Tagasi üles