/nginx/o/2019/10/22/12676338t1h6480.jpg)
Sibulakoored mitte ainult ei värvi lihavõtte aegu mune, vaid lisavad veidi vürtsi ka kodukokkade argipäeva.
Sibulakoored mitte ainult ei värvi lihavõtte aegu mune, vaid lisavad veidi vürtsi ka kodukokkade argipäeva.
Sibulakoori ei tasu uisapäisa prügikasti visata. Toidu-, eeskätt aga munavärvina kasutatavad koored on aegade algusest inimkonda saatnud. Roogadele väärt maitsenüansse lisavast köögiviljast saab suurema vaevata ka pulbri jahvatada, ent selleks peab sibulakoortel laskma esmalt põhja kõrbeda, vahendab msn.com.
Toimi järgmiselt:
Valminud sibulapulber passib imehästi nii soolastesse kui ka magusatesse roogadesse, lisades neisse veidi suitsust mekki ning eripära.