Koduomanik, pilk siia: lahti läks üle-eestiline nõude korjandus

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Ettevõtlike noorte organisatsioon JCI kuulutas täna välja üle-eestilise nõude korjanduse, et nende abil võõrustada kuni 5000 inimest enam kui 120 riigist. Nõudekorjanduse eesmärk on näidata, et suuri konverentse on võimalik läbi viia ka ilma ühekordsete plastnõudeta.

«Ootame kõiki armsaid inimesi, kel on köögikappi jäänud kasutuseta nõud või klaasid, annetama need konverentsile. Üheskoos saaksime näidata tervele maailmale, et suure konverentsi korraldamine ilma ühekordsete nõudeta on uus norm,» ütles projekti eestvedaja Kärt Kelgo. Kokku on noortel vaja koguda 5000 taldrikut, klaasi, kahvlit, nuga ning kohvitassi.

JCI Maailmakongressi direktori Kai Kuusik-Greenbaumi sõnul on tegemist ambitsioonika ettevõtmisega, kuid on kindel, et sellest saab eeskuju ja mudel mitte ainult Eesti tulevastele üritustele, vaid ka paljudele teistele üritustele maailmas.

Konverentsi korraldajad paluvad kõigil, kel on kodus üle nõusid, mis kapis juba pikemat aega uut eesmärki ootavad, endast märku andma info@minavastutan.ee või telefonil 53405493.

Viimane kuupäev annetamiseks on 31. oktoober.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles