Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2019/10/29/12696510t1hee7b.jpg)
Taimetoidumessi projektijuhi Regly Johansoni retsept on tulvil krehvtiseid maitseid, sest 9. ja 10. novembril toimuv mess on pühendatud nimelt vürtsidele.
Vaja läheb:
Tainas
- 1 ¼ tassi jahu
- 1 tass maisijahu
- 1 spl suhkrut
- 1 spl soola
- 1 spl küüslaugupulbrit
- 1 spl sibulapulbrit
- 1 spl küpsetuspulbrit
- 1 tl Cayenne’i pipart
- 1 tl tšillihelbeid
- ¼ tl pipart
- 1 ½ tassi sojapiima või vett
Frittimiseks
- 1 l õli
- 2 pakki Boni grillvorste
- 16 puust tikku (mida jämedamad, seda lihtsam)
Valmistamine:
- Sega kokku kuivained ja seejärel lisa vedelik.
- Lõika grillvorstid pooleks. Torka vorsti sisse puust tikud.
- Kuumuta õli küpsetamistemperatuurini. Õli kuumust saab kontrollida, kui aeg-ajalt tilgutada pisike kogus tainast õlisse. Kui tainas hakkab kiiresti küpsema ning tõuseb õli peale ja muutub kiiresti pruuniks, siis on õli küpsetusvalmis.
- Kasta viiner tainasse ning aseta õlisse. Corn dog on valmis, kui on ilus kuldpruun.