Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retsept: hertsoginna Meghani variant kuulsatest tsukiininuudlitest

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/GEORGE ROGERS-POOL/SIPA

Kas sulle ütleb midagi sõna zoodles? Kui oled kursis kuningakoja köögiuudistega, siis ilmselt küll. Nimelt armastab hertsoginna Meghan eriti just neid nuudleid. 

Süsivesikuvaene suvikõrvitsapasta muutub üha populaarsemaks. Ka hertsoginna Meghan on nende nuudlite suur fänn. Talle meeldib aga segada suvikõrvitsanuudleid «tavalise» pastaga ning teeb omalaadse kastme sellele kõrvale, nimetades seda ajakirjas Delish «räpaseks, seksikaks pudruks». 

Nii valmib kuulus tsukiinipasta

Pasta tegemiseks lastakse riivitud suvikõrvitsatel vees ja köögiviljapuljongis umbes neli-viis tundi tasakesi pliidil keeda, kuni suvikõrvits on koost lagunenud ja muutunud kreemjaks. Dieeditrikk seisneb selles, et Meghan loobub mis tahes muudest kastmetest ja see säästab nii mõnegi lisakalori. 

Tsukiininuudlid taldrikul
Tsukiininuudlid taldrikul Foto: Olga Sergeeva/PantherMedia / Olga Sergeeva

«Normaalset» pastat keedetakse vastavalt pakendil antud juhistele ja mõni minut enne valmimisaja lõppu pistetakse pasta keeduvette ka tsukiininuudlid.

Seejärel tuleb segada omavahel pasta ja kaste ning ongi roog valmis!   

Tagasi üles