Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Vegan ja gluteenivabad kookosküpsised, mis maitsevad nagu Rafaello kommid

Copy
Artikli foto
Foto: santa maria

Kookospiim on üks olulisemaid Aasia köögi komponente. Kuid mitte ainult - kookospiima kasutamiseks on lõputult võimalusi. Kookospiim sobib piima ja koore asemel paljudesse roogadesse, näiteks tervislikud smuutid, kastmed ja magustoidud.

Nüüd jagamegi teiega ühte lihtsat kookospiima magustoitu, millega pühade ajal suu magusaks teha.

Vaja läheb:

  • 200 g kookoshelbeid
  • 50 g mandlilaaste
  • 120 ml (pool pakki) Santa Maria Original kookospiima
  • 3 spl suhkurt
  • Pisut soola

Sega omavahel kõik koostisosad, vormi segust pallid ning aseta 180 kraadi juures ahju umbes 20 minutiks või kuni küpsised hakkavad kergelt pruunistuma.

Retsepti autor: Getter Madison

Tagasi üles