Pildid: müügis olev pealtnäha tagasihoidlik maja peidab endas luksuslikku üllatust (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Elumaja
Elumaja Foto: KV.EE

Harjumaa piiril ootab uut perekonda luksuslikult sisustatud elumaja.

Raplamaal Urge külas asuv ühekorruseline elamu ei paista esmapilgul millegi erilisega silma. Kuid tagasihoidlik maja peidab endas luksuslikult sisustatud kodu. 2014. valminud maja sobib ideaalselt neile, kes hindavad privaatsust ja looduslähedast keskkonda.

Elutuba
Elutuba Foto: KV.EE

Maja ehitusel ja viimistlemisel on kasutatud vaid kõige kõrgema kvaliteediga materjale. Iseäranis eriliseks teevad maja kõrged laed ja eritellimusel valminud suured aknad, mis muudavad kogu elamise mõnusalt valgusküllaseks.

Köök
Köök Foto: KV.EE

Maja üldpind on 132 ruutmeetrit, mille peale on mahutatud neli magamistuba, avar köök, suur elutuba, vannituba ja tehnoruum. Lisaks saavad uued elanikud nautida hommikukohvi avaral terrassil.

Söögituba
Söögituba Foto: KV.EE

Müüdav kinnistu on ideaalne elukoht perele, kes hindab looduslähedust, rahu ja turvalist keskkonda. Igast küljest metsaga piirnev krunt pakub täielikku privaatsust. Lähim naaber asub metsatuka taga, majast üle saja meetri kaugusel. Olemasolevale krundile on võimalik juurde ehitada kuni 340 ruutmeetri suurune majaosa.

Magamistuba
Magamistuba Foto: KV.EE

Kinnistu asub Kohila linnast nelja kilomeetri kaugusel ning kõigest ühe kilomeetri kaugusel asub mugavuskauplus ja bensiinijaam.

Vannituba
Vannituba Foto: KV.EE

Hetkel küsitakse kinnistu eest 169 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles