![Artikli foto](http://f9.pmo.ee/FI2i_HLRXEcU3Ti-d9jNbA2NvqI=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2019/12/09/12797221t1h5456.jpg)
Kokkamine pole iseenesest nõiakunst, ent just vürtsitamine eraldab profid hobikokkadest. Kui sa lisad toidule just talle sobiva maitseaine, on tulemus kümme korda parem.
Kokkamine pole iseenesest nõiakunst, ent just vürtsitamine eraldab profid hobikokkadest. Kui sa lisad toidule just talle sobiva maitseaine, on tulemus kümme korda parem.
Tegelikult polegi suurepärase maitse väljatoomine nii raske, kui tead, millist lisandit millise roa juurde kasutada, kirjutab Freundin. Et su maitsepungad saaksid täieliku elamuse, tuleks järgmistest reeglitest kinni pidada.
Magusad road
Lisa igale magustoidule noaotsatäis soola.
Pikantsed toidud
Tšillipulber annab mõnusa teravuse ja kalakaste soolakat vürtsi.
Kastmed
Siin segatakse noaotsatäis suhkrut sisse, et tasakaalustada hapet.
Vegan ja taimetoidud
Siin kulub eriti hästi ära suitsupaprika, kuna kõnetab umami maitsemeelt.
Riisitoidud
Seesamiõli annab kõigile maitsetele sügavust.
Krehvtised road
Lisa vahetult enne söömist sorts sidrunimahla.