Armastus ei hüüa tulles: meestes pettunud üksikema Bekki laulatati poest ostetud tallaalusega

Kodu.postimees.ee
Copy
Pulmad
Pulmad Foto: Shutterstock

Kui Inglismaal elava Bekki Cocksi sõbrad ütlesid talle, et kui ta oma vaipa nii väga armastab, siis miks ta sellega ei abiellu, ei ootanud nad, et naine selle teekonna päriselt ette võtab.

Tänaseks päevaks on 26-aastane üksikema oma armastatud vaibaga, mille nimeks on Mat, paari heitnud, vahendab thesun.co.uk.

Bekki ja Mat vahetasid sõrmuseid Manchesteris Independent Fitters vaibapoes. Tunni aja pikkuse tseremooniale oli kohale kutsutud Bekki lähedased sõbrad. Valget pulmakleiti kandev Bekki lubas kõigi tunnistajate ees oma vaibakest armastada, kuni surm neid lahutab. Tseremoonia ajal kidakeelseks jäänud Mati vaikimist võeti nõusolekuna Bekki endale naiseks võtta.

The Sunile antud intervjuus ütles Bekki, et ta ostis Mati umbes aasta tagasi ja on sellest ajast saati oma sõpradele teda pidevalt kiitnud. «See sai meie seas ühiseks naljaks. Lõpuks ütles üks minu sõpradest, et ma peaksin oma vaibaga abielluma,» sõnas Bekki. «Mat on minu jaoks muutunud kinnisideeks. Kui lapsed magama lähevad, viskan ma põrandale tema peale ja ütlen talle kui väga ma teda armastan,» lisab Bekki.

Pulmaplaane pidades võttis naine seda alguses huumoriga, kuid mida lähemale tähtis päev jõudis, seda tõsisemalt Bekki seda võttis. Nüüd kui noorpaar on õnnelikult laulatatud, ootavad nad õhinal esimesi koos veedetud jõule.

Vaata pulmatseremooniast videot SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles