OSTA ÄRA ⟩ Selline näeb välja maja, kus Brad Pitt ja Jennifer Aniston oma abielu ajal elasid

Elu24
Copy

Ameerika näitlejad Brad Pitt (55) ja Jennifer Aniston (50) olid abielus aastatel 2000 kuni 2005. Paari lühikeseks jäänud abielu veeti aga uhkes 1038 ruutmeetri suuruses mõisas, kus lisaks kodukinole oli kokku kolmteist vannituba. 

Näitlejad Brad Pitt ja Jennifer Aniston 2000. aastal.
Näitlejad Brad Pitt ja Jennifer Aniston 2000. aastal. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Näitlejad Brad Pitt ja Jennifer Aniston olid ametlikult paar alates 1999. aastast, vahendab marieclaire.com. Kõigest mõni kuu pärast suhte ametlikuks tegemist, teatasid näitlejad Stingi kontserdil, et on kihlunud.

2000. juulil paar abiellus ning järgmisel aastal kolisid nad ühisesse Beverly Hillsi mõisasse. Aga juba 2005. aastal teatasid Pitt ja Aniston, et nende suhe on läbi (põhjuseks peeti näitlejannat Angelina Jolie, kellega Pitt filmis «Hr. ja pr. Smithis» koos mängis) ning mõis, kus staarid oma abieluaastad veetsid, müüdi 2006. aastal maha. 

Hetkel on kunagise Hollywoodi staarpaari mõis müügis, vahendab toptenrealestatedeals.com. Huvilised saavad kunagise abielupaari mõisa soetada ligi 44,5 miljoni dollari ehk natuke üle 40 miljoni euro eest.

Näitlejad Brad Pitt ja Jennifer Aniston elasid Beverly Hillsis asuvas mõisas viis aastat. Paar kolis sinna 2001. aastal vahetult pärast abiellumist.
Näitlejad Brad Pitt ja Jennifer Aniston elasid Beverly Hillsis asuvas mõisas viis aastat. Paar kolis sinna 2001. aastal vahetult pärast abiellumist. Foto: Tyler Hogan / Top Ten Real Estate Deals

1038 ruutmeetri suuruses mõisas oli aga Hollywoodi staarpaarile olemas kõik vajalik ja veel palju muudki. Uuenduslikus Normandia stiilis mõisa alla kuulub valgustatud bassein, mitmed kaminad (üks neist magamistas), väli elu- ja magamistuba ning jõusaal.

Paar tegi mõisas ka väiksemaid ning suuremaid renoveerimistöid. Nad vahetasid ära köögipõranda, paigaldasid hubase pubi nurga ja lisasid kodukino. Lisaks lasid nad paigaldada tenniseväljaku ja ehitasid ümber külalistemaja.

Mõisasse pääseb kahelt tänavalt, sellel on kokku (koos külalistemajaga) viis magamistuba ja kolmteist vannituba, selle söögituba mahutab kuni 20 külalist.

Seda peetakse üheks esimeseks Hollywoodis üheks esimeseks filmistaaridele mõeldu mõisaks. See ehitati 1934. aastal näitleja Fredric Marchi jaoks. (March võitis karjääri jooksul kaks Oscarit, ühe neist 1932. aasta filmi «Dr. Jekyll ja mr. Hyde» eest.)

Vaata galeriist, milline näeb välja Pittile ja Anistonile kuulunud mõis. Rohkem infot mõisa kohta leiad veel Top Ten Real Estate Deals lehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles