Põhjus, miks elutuba näeb alati sassis välja

Kodu.postimees.ee
Copy
Elutuba
Elutuba Foto: Shutterstock

Puhtas ja avaras elutoas on mõnus mööda saata pimedaid talveõhtuid. Kuid sassis toas on enda lõdvaks laskmine võimatu, kuna tunned, et lebamise asemel peaks koristama.

Selleks, et elutuba tunduks puhtana, tuleb tähelepanu pöörata paarile olulisele asjale, kirjutab apartmenttherapy.com.

Elutoa mööbel on liiga suur

Kui sinu elutoas olev mööbel võtab enda alla enamuse toas olevast ruumist, tundub tuba kitsana. Hoidu massiivse mööbli ostmisest ja eelista hoopis õhulisemaid tooteid. Samuti tuleb hoiduda ebavajaliku mööbli ostmisest – elutoas peab olema ainult kõige vajalikum. 

Toas ei ole piisavalt valgust

Hästi valgustatud tuba tundub palju avaram, kui ta tegelikult on. Juhul kui päevavalgust paistab tuppa vähe, tuleb see tekitada kunstlikul moel. Vali enda jaoks sobivad lambipirnid ja kasuta neid mitmes erinevas valgusallikas, jäljendamaks päevavalgust. Sedasi tundub elutuba hetkega avaram ja puhtam.

Elutuba on liiga värviline

Värvide virr-varris tundub elutuba koguaeg sassis olevat. Kuid avar ja puhas elutuba ei pea olema ühevärviline. Elutoa loomisel eelista kasutada ühte põhivärvi ja paari aktsentvärvi. 

Igal tasapinnal on midagi

Nipsasjad on heaks viisiks tuua elamisse isikupära. Kuid dekoratiivasjadega elutoa kaunistamisel hoogu minnes, läheb tuba kiirelt sassi. Piirdu ainult mõnede sinu jaoks oluliste nipsasjadega ja jäta vähemalt mõni tasapind tühjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles