Andrea Soranidi blogis avaldatud koogiretsept võtab aega kõigest 30 minutit ja on täiesti gluteenivaba.
Itaallanna imelihtne koogiretsept on interneti kihama pannud
Pühadelauale koogi valmistamine ei ole tegelikult nii keeruline protsess kui esmapilgul paistab. The Petite Cook's blogis avaldatud retsept koosneb kõigest kahest koostisosast. Kook valmib kiiresti ja sellega saab hakkama igaüks.
Kõik, mida selle koogi valmistamiseks vaja läheb, on viis muna ja suur purk Nutella šokolaadi maapähklivõid. Koogi valmistamiseks vahusta toasoojad munad, nii et munavahul oleksid keskmised tipud. Seejärel sulata Nutellat mikrolaineahjus 30 sekundit, kuni see muutub poolvedelaks.
Nüüd tuleb kaks koostisoas omavahel kokku segada. Kalla kolmandiku haaval vahustatud munad sulatatud Nutella sisse ja sega ettevaatlikult, nii et munavahust õhk välja ei läheks.
Kui Nutella ja munavaht on segatud, kalla segu koogivormi ja küpseta seda 20–25 minutit 175 kraadi juures ning kook ongi valmis.