Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2019/12/28/12837692t1h0252.jpg)
Inglise naine jagab üht väärt kööginippi, mis on ilmselt paljudel hobikokkadel ja ka koduomanikel kahe silma vahele jäänud.
Tuleb välja, et soola- ja pipratops teevad edukat koostööd mitte ainult meie roogades, aga ka nende valmistusprotsessis.
My mom is losing her shit cause i showed her how to get pepper out without taking the lid off. Someone showed me this at work. ? pic.twitter.com/hqLaPqPeMd
— kellie ? (@KellieBourne) December 28, 2018
Otsakorral maitseaine või siis ummistunud toosi puhul tuleb appi võtta teine, parasjagu kasutuseta toos, vahendab thescottishsun.co.uk. Soola- ja pipratoosi põhjad tuleb ringikujuliste liigutustega kokku hõõruda ning maitseained ning -pulbrid väljuvad neist peagi suurema vaevata. Proovi järele!