Inglise naine jagab üht väärt kööginippi, mis on ilmselt paljudel hobikokkadel ja ka koduomanikel kahe silma vahele jäänud.
Vähetuntud nipp aitab otsakorral soola- ja pipratoosist viimast võtta
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleb välja, et soola- ja pipratops teevad edukat koostööd mitte ainult meie roogades, aga ka nende valmistusprotsessis.
My mom is losing her shit cause i showed her how to get pepper out without taking the lid off. Someone showed me this at work. ? pic.twitter.com/hqLaPqPeMd
— kellie ? (@KellieBourne) December 28, 2018
Otsakorral maitseaine või siis ummistunud toosi puhul tuleb appi võtta teine, parasjagu kasutuseta toos, vahendab thescottishsun.co.uk. Soola- ja pipratoosi põhjad tuleb ringikujuliste liigutustega kokku hõõruda ning maitseained ning -pulbrid väljuvad neist peagi suurema vaevata. Proovi järele!