Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Vähetuntud nipp aitab otsakorral soola- ja pipratoosist viimast võtta

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Sool ja pipar.
Sool ja pipar. Foto: Shutterstock

Inglise naine jagab üht väärt kööginippi, mis on ilmselt paljudel hobikokkadel ja ka koduomanikel kahe silma vahele jäänud.

Tuleb välja, et soola- ja pipratops teevad edukat koostööd mitte ainult meie roogades, aga ka nende valmistusprotsessis.

Otsakorral maitseaine või siis ummistunud toosi puhul tuleb appi võtta teine, parasjagu kasutuseta toos, vahendab thescottishsun.co.uk. Soola- ja pipratoosi põhjad tuleb ringikujuliste liigutustega kokku hõõruda ning maitseained ning -pulbrid väljuvad neist peagi suurema vaevata. Proovi järele!

Tagasi üles