1 purk keedetud kikerherneid
3 supilusikatäit pruuni suhkrut
3 supilusikatäit kaerahelbeid
2-3 supilusikatäit maapähklivõid
1 supilusikatäis taimset piima
2 teelusikatäit vaniljeekstrakti
1/8 teelusikatäis söögisoodat
šokolaadinööpe või purustatud šokolaadi
Sega kõik koostisosad kokku ja imemaitsev tainas ongi valmis.
Tumeda šokolaadiga maasikad
Tumedasse šokolaadi kastetud maasikad aitavad kenasti magusaisu vähendada. Maasikad sisaldavad sulle kasulikke antioksüdante. Valmistamiseks sulata tume šokolaad vesivannil, kasta maasikad sisse ja aseta küpsetuspaberile. Kui kõik maasikad kaetud, pane need korraks sügavkülma, et šokolaad taheneks (15 minutit on piisav).
Kuivatatud puuviljarullid
Maitsvad puuviljarullid on armsa väljenägemisega ja naturaalse magususega. Neid on kodus ülimalt lihtne valmistada.
2-3 supilusikatäit agaavisiirupit, steviat või mett
2 supilusikatäit sidrunimahla
Blenderda mangod ühtlaseks püreeks. Lisa magusaine ja sidrunimahl. Sega läbi ja kalla segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kiht peaks jääma üsna õhuke. Aseta plaat 60-70 kraadisesse ahju 4-6 tunniks. Kui segu paistab pealt kuiv, võta ahjust välja ja lase sel õhu käes jahtuda. Lõika sobivas mõõdus ribad, mille hiljem rulli keerad. Head nautimist!