ÜLLAS EESMÄRK ⟩ Kaks meest asutasid ettevõtte, et tasuta remonti teha

Kodu.postimees.ee
Copy
Good Guy Company
Good Guy Company Foto: Caters News/Caters News/Scanpix

Ühendkuningriikides elavad Nick Lynch ja Cyle Carth asutasid kaks aastat tagasi heategevusliku ettevõtte Good Guy Company, mille eesmärgiks on puudustkannatavate laste elutingimusi parandada.

Lapsepõlves keerulistes tingimustes kasvanud mehed on jõudnud elus kaugele. Soov anda kogukonnale tagasi ajendas mehi asutama enda ettevõtte Good Guy Company. Ettevõtte eesmärgiks on ilma tasuta renoveerida puuduse käes kannatavate laste elamisi, kirjutab dailymail.co.uk. 

Selleks, et ettevõtmist rahastada kasutavad mehed väga kavalat skeemi. Nimelt iga tasustatud töö eest teevad mehe ühe tasustamata tööotsa. Ettevõtjad loodavad, et nende tegu aitab muuta abivajavate laste elu rõõmsamaks, loomaks neile keskkonna, kus nad saavad end turvaliselt ja mugavalt tunda. 

«Ettevõttega alustamine ei olnud lihtne,» tunnistab Nick. «Me veetsime palju aega noortekeskustes ja avastasime, et sellel projektil on ilmet,» lisab Nick. 

Meeste üheks esimeseks tasuta tööks oli 17-aastase kliinilise depressiooni käes vaevleva noormehe toa renoveerimine. Meeste sõnul kulus neil selleks viis päeva. «Kui noormees oma tuba nägi ei suutnud ta seda uskuda ja talle tuli isegi naeratus näole,» sõnab Nick. See innustas mehi oma projektiga täis tuuridel jätkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles