/nginx/o/2020/01/08/12858890t1h345f.jpg)
Paari päeva eest vahendast Dagmar Lamp algselt Popsugari portaalis välja tulnud artiklit kõige valemast viisist makarone valmistada. Minu jaoks asi nii õudne ei tundunud ning otsustasin, et proovin omas köögis järele.
Paari päeva eest vahendast Dagmar Lamp algselt Popsugari portaalis välja tulnud artiklit kõige valemast viisist makarone valmistada. Minu jaoks asi nii õudne ei tundunud ning otsustasin, et proovin omas köögis järele.
Esmalt muidugi lugesin üle, kuidas neiu Popsugarist asja metsa keeras. Et tema nupuke eriti palju infot ei sisaldanud, lendas otsinguribale kuulsa koka nimi ning näe imet - fraasi «cesare casella pasta» peale tuli lausa esimeseks vasteks kulinaarkuulsuse postitus Facebookis. Seal tõi ta välja vead, mille artikli kirjutanud neiu teinud oli ning jagas «tõelise toskaanlase» nippe, et pasta tomatikastmes keetmisega ka päriselt hakkama saada.