Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Sõbranna testib Kuidas ma kõige valemat makaronikeeduviisi katsetasin

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Esimese hooga tundus ikka väga imelik toores pasta lihtsalt pannile lajatada.
Esimese hooga tundus ikka väga imelik toores pasta lihtsalt pannile lajatada. Foto: Triin Sepp

Paari päeva eest vahendast Dagmar Lamp algselt Popsugari portaalis välja tulnud artiklit kõige valemast viisist makarone valmistada. Minu jaoks asi nii õudne ei tundunud ning otsustasin, et proovin omas köögis järele.

Esmalt muidugi lugesin üle, kuidas neiu Popsugarist asja metsa keeras. Et tema nupuke eriti palju infot ei sisaldanud, lendas otsinguribale kuulsa koka nimi ning näe imet - fraasi «cesare casella pasta» peale tuli lausa esimeseks vasteks kulinaarkuulsuse postitus Facebookis. Seal tõi ta välja vead, mille artikli kirjutanud neiu teinud oli ning jagas «tõelise toskaanlase» nippe, et pasta tomatikastmes keetmisega ka päriselt hakkama saada.

Koka enda retsept oli muidugi kümme korda keerulisem kui pann+makaronid+tomatipasta+vesi. Kuna ei mina ega ka ilmselt keskmine Sõbranna lugeja ei ole kuulus itaalia kokk, siis otsustasin minna kuldsele keskteele ning kombineerisin kahest meetodist kokku vahepealse. Sest olgem ausad, kes see ikka retsepte viimse kui grammini järgib?

Tagasi üles