Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Pane kõrva taha: väga hea põhjus, miks fooliumi kasutamist piirata tuleks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Toiduülejääke ei tasu fooliumi sisse mässida – õhku läbi laskev materjal võib toidupalad tuksi keerata.

Levinud praktika allesjäänud toit fooliumisse mässida tuleb asjatundjate sõnul unustada.

Fooliumisse pakitud toidupalade puhul ei ole nimelt sajaprotsendilist garantiid, et õhk nende vahele ei satu. Bakteritele ja haigusetekitajatele piisab aga väga hapnikuvaesest keskkonnast, et vohama hakata, vahendab rd.com.

Mis veelgi enam – fooliumis olevad alumiiniumiosakesed võivad pikapeale toidu sisse imbuda ja inimese tervise tuksi keerata.

Tagasi üles