Viis sisekujundusviga, mida inimesed ikka ja jälle teevad

Kodu.postimees.ee
Copy
Kodu
Kodu Foto: Shutterstock

Kõigile meeldib elada kaunilt sisustatud kodus. Kuid kodu sisustamisel tehakse palju vigu, mis jätavad elamisest kehva mulje. 

Kodu sisustamine on põnev, kuid tihti teeme me selle käigus apsakaid. Siin on viis sisekujundusviga, mida inimesed ikka ja jälle teevad, kirjutab dailymail.co.uk. 

Plakatid

Seinale kleebitud plakatid ei ole ilusad ja sobivad ainult teismelise tuppa. Täiskasvanud inimese kodust jätavad need labase mulje. Kui soovid plakatitega seinu kaunistada, tuleb plakat ära raamida. Sedasi jätad elamisest puhta mulje. 

Seitse korda mõõda, üks kord lõika

Mõõdulindiga mööblipoes ringi käimine ja asjade mõõtmine on tüütu, kuid vajalik tegevus. Iga mööblijupp tuleb enne ostmist üle mõõta veendumaks, et see sinu koju mahub. Mööblipoodidel ei ole kohustust defektita toodet tagasi osta. 

Julged värvid

Algajatel kodusisustajatel on mõistlik eelistada heledaid toone. Naturaalsed ja heledad värvid näevad enamikus kodudes head välja. Värvi lisamiseks kasuta erksaid vaipu, mööblit ja nipsasju. 

Tühi ruum

Enamikel algajatel kodusisustajatel on vajadus iga tühi nurk millegagi täita. Sedasi muutub kodu kiiresti kitsaks. Kodu sisustamisel lähtu põhimõttest – vähem on rohkem. 

Liiga palju trende

Nii nagu moemaailmas, puhuvad uued trendituuled igal aastal ka sisekujundusmaailmas. Uued ja silmapaistvad trenditooted on küll ilusad, kuid erinevate trenditoodete ostmine ei ole hea mõte. Sedasi puudub elamises ühtne stiil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles