Sidrunipuu mahlakas ning aromaatne vili mitte ainult ei aita võitluses külmetushaigustega, vaid rikastab ka meie toidulauda. Kuidas aga sidrunist suurema vaevata kogu mahl kätte saada?
Nipinurk: kuidas kõvavõitu sidrunist kogu mahl välja pigistada
Selgub, et jäigast ning veidi kõvavõitu sidrunist ei olegi niivõrd keeruline mahla välja pigistada. Tuleb vaid mikrolaineahi appi võtta.
Esmalt tuleb sidrun tervel kujul 20 sekundiks mikrolaineahju soojenema tõsta. Seejärel tuleb sellel veidi jahtuda lasta ning siis pooleks lõigata.
Monaz Dumasia sõnul peaks mikrolaineahjus veedetud 20 sekundi järel sidrunist suurema vaevata terve mahlakoguse kätte saama, kirjutab goodhousekeeping.co.uk.
Nipp töötab muuseas ka kõigi teiste tsitruseliste peal. Olgu tegemist apelsinide, greipide või pomelitega – mikrolaineahi püsib kõikide puhul oma tööülesannete kõrgusel.