Elu nagu nukumajas: kuldsete kätega Elaina andis kodule värske ilme kõigest 120 euroga

Kodu.postimees.ee
Copy
Elaina Sanches
Elaina Sanches Foto: Mercury Press/Elaina Sanches/Mercury Press/Elaina Sanches/Scanpic

Ühendkuningriigis Walesis elav Elaina Sanches tegi oma kodust roosa «nukumaja». Naine hakkas hobi korras mööbli restaureerimisega tegelema viis aastat tagasi, kui pidi poja autismi tõttu koduseks jääma.

Lisaks mööbli restaureerimisele otsustas ta kätt proovida ka kodu renoveerimisel. Viie aasta jooksul on Elaina korda teinud poole oma kodust. Teise ringi mööbli restaureerimisele ning oma kodu renoveerimisele on ta kokku kulutanud kõigest 120 eurot, kirjutab metro.co.uk. 

Köök.
Köök. Foto: Mercury Press/Elaina Sanches/Mercury Press/Elaina Sanches/Scanpix

Brasiiliast pärit Elaina kolis Ühendkuningriiki 1996. aastal. Poja autismi tõttu tuli tal karjäärist loobuda ning leida tegevust, et mõtteid mujale viia. «Brasiilias oleme harjunud, et kõik tuleb oma kätega teha,» sõnab Sanches. 

Vannituba.
Vannituba. Foto: Mercury Press/Elaina Sanches/Mercury Press/Elaina Sanches/Scanpix

Esimese suure projektina võttis Elaina ette köögi. «Tegin köögi korda viis aastat tagasi. Mul ei olnud raha uue köögimööbli jaoks, seega vuntsisin kõik omal käel üles,» sõnab Sanches.

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: Mercury Press/Elaina Sanches/Mercury Press/Elaina Sanches/Scanpix

Elaina sõnul pole tema heleroosa kodu kõigile meeltmööda, kuid see teda ei heiduta, sest kõigil õigus oma arvamusele. Järgmisena plaanib ettevõtlik naine korda teha teise magamistoa. «Ma armastan ise meisterdamist, see toob hingerahu,» sõnab Elaina.

Tööjärgus vannituba.
Tööjärgus vannituba. Foto: Mercury Press/Elaina Sanches/Mercury Press/Elaina Sanches/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles