Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lihtne nipp, mille abil püsib pooleks lõigatud avokaado pikalt värske

Copy
Avokaado
Avokaado Foto: Shutterstock

Täiusliku avokaado valimine toidupoe puuviljaletist on justkui omaette kunstivorm. Isegi kui õnnestub õige avokaado koju tuua, läheb see tihti enne halvaks kui ära kasutatud saab.

Nüüd kui oled õige avokaado koju toonud on aeg see eksootiline vili pooleks lõigata. Kuid enamasti kasutame me ära ainult ühe poole ja jätame teise poole oma aega ootama. Kurvastuseks aga läheb ootele jäänud avokaadopool kiiresti pruuniks. Kuigi vili iseenesest veel kõlbab, ei näe see just kõige isuäratavam välja.

Õnneks on üks Facebooki kasutaja leidnud väga lihtsa nipi, kuidas avokaado eluiga pikendada. Kõik mida sul selleks vaja läheb on kapsaleht. Mässi kapsaleht ümber pooleks lõigatud avokaado ja pista see külmkappi. Nii püsib vili vähemalt ühe nädala värskena, kirjutab mirror.co.uk.

Facebooki kasutaja sõnul tuli ta keskkonnasõbraliku pakendamise idee peale juhuslikult. Kasutaja soovitab avokaado mässida kapsa välimiste lehtede sisse, kuna need püsivad külmkapis kauem värskena.

Tagasi üles