Laitmatu mainega kinnisvaraarendaja fiasko: pool miljonit eurot maksev maja kubiseb ehitusvigadest (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Lucy Mitchell sõnul on talle müüdud elukõlbmatu maja.
Lucy Mitchell sõnul on talle müüdud elukõlbmatu maja. Foto: SWNSTom Wren/Tom Wren SWNS/Scanpix

Kõrgelt hinnatud kinnisvaraarendajalt maja ostnud Lucy Mitchell sai valusalt vastu näppe, kui avastas, et tema 560 000 eurot maksev maja kubiseb ehituspraagist.

Lucy Mitchell ostis Wiltshire linnas asuva kahekorruselise maja 2016. aastal. Majja sisse kolides avastas Lucy, et hoone kubiseb ehituspraagist. Praeguseks on naine kulutanud ligikaudu 30 000 eurot ehituspraagi likvideerimisele. Naise sõnul on käpardid ehitajad tuksi keeranud elektri-, vee- ja küttesüsteemid ning maja soojustuse. Lucy sõnul on maja pidevalt niiske ning teine korrus elukõlbmatu.

Maja soojustus on paigaldatud nõuetele mittevastavalt.
Maja soojustus on paigaldatud nõuetele mittevastavalt. Foto: SWNSTom Wren/Tom Wren SWNS/Scanpix

Lucy ostis maja kinnisvaraarendajalt Redrow. Ettevõtte saatis peale Lucy poolt tehtud kaebust kohale ehitusmehed, vahendab dailymail.co.uk. Kuid Lucy sõnul läksid probleemid ainult hullemaks. «Iga kord kui ehitajad tulid, avastasid nad uusi probleeme,» sõnas Lucy. Ühe ehitaja sõnul on naise maja saboteeritud. Remondimehed avastasid, et teise korruse WC-pottidesse on kallatud tsementi ning elektrijuhtmed on tahtlikult läbi lõigatud. 

Valesti paigaldatud ventilatsiooni tõttu on maja pidevalt niiske.
Valesti paigaldatud ventilatsiooni tõttu on maja pidevalt niiske. Foto: Lucy Mitchell / SWNS/Lucy Mitchell / SWNS / Scanpix

«Ma ostsin maja Redrowlt, sest neil on hea maine. Isiklikult arvan nüüd, et see on täielik jama,» sõnab pettunult Lucy. Naise sõnul oli Redrow nõus kinni maksma osa parandustöödest, kuid mitte kõik. Lucy ja Redrow vaheline vaidlus jätkub ning Lucy kaalub anda ettevõtte kohtusse. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles