Kes ütles, et pulmatort peab magus olema? Mõned inimesed eelistavad iga kell magusale soolast, mistõttu on üsna loogiline, et ka pulmas pakutav tort vastab pruutpaari maitse-eelistusele.
Kas klassikaline pulmatort on minevik? Populaarsust kogub midagi hoopis teistsugust
Üks võimalus külalistele soolast, kuid endiselt efektse välimusega pulmatorti pakkuda, on selle valmistamine nuudlitest. Jah, lugesid õigesti - nuudlitort on teema! Nimelt on Indoneesia ettevõte Tot Aw spetsialiseerunud just nuudlitortide tegemisele ja need ei jää oma välimuselt (maitse osas pead ei anna) tavapärastele pulmatortidele sugugi alla.
Sarnaselt magusale pulmatordile, saab ka nuudlitest tehtud versiooni puhul erinevate maitsete vahel valida.
Kahjuks asub kõnealune ettevõte meist väga kaugel ja isegi parima tahtmise korral Eestisse sealt torti ei toimeta. Kui aga soov on väga suur, siis idee poolest võid ju sarnase koogi ise valmistada. Võib-olla ei tule päris nii ideaalne kui allolevatelt piltidelt vastu vaatavad eksemplarid, aga proovida ikka võib.
Soe soovitus: kuna paljud inimesed siiski soovivad pärast soolast sööki midagi magusat hamba alla saada, siis võiks ka nendega arvestada.