Tee oma kodust kontserdisaal! Jazzkaare raames esinevad artistid sinu elutoas

Kodu.postimees.ee
Copy
Anna Kaneelina
Anna Kaneelina Foto: Daire Kaup

Jazzkaar võõrustab sel kevadel taaskord publikut õdusate kodukontsertidega. Unikaalne formaat toob armastatud muusikud mõneks tunniks esinema lahkete inimeste kodudesse avardades piire artisti ja publiku vahel.

Jazzifestivali kodukontsertide traditsioon sai alguse 2015. aastal, mil erinevate perede köökides astus üles Soome trummar ja löökpillimängija Tatu Rönkkö. Kuna ebatavalist formaati saatis suur menu, siis toimuvad hubased esinemised sellel aastal juba kuuendat korda. Eelmisel kevadel käisid muusikute ja kuulajate vahelisi barjääre lõhkumas muusikud Anna Kaneelina, Joel Remmel Trio, Kaili Kinnon, Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand, Liina Saar ning MaiGroup. 

«Mul on tunne, et kodukontsertide tunnussõnaks võiks olla loomulikkus. Vahetu side muusika, muusiku ning kuulaja vahel. Kui keegi avab sulle enda koduukse, siis see on juba iseenesest märk tõelisest lahkusest ning selle märgi all musitseerida on eriline tunne. Me kõik vajame aktsepteerimist just sellisena nagu oleme ning kodukontserdi formaadis on see turvaline ja soe ruum justkui ette loodud,» tutvustab ettevõtmise erilisust erinevates kodudes korduvalt musitseerinud lauljanna Anna Kaneelina. 

Kui arvad, et just Sinu elutuba, köök või garaaž võiks sel kevadel tervitada kordumatut muusikasündmust, siis tuleb sellest teada anda 6. märtsiks. Esinemised kuulutatakse välja aprilli alguses.

Kandideerimiseks tuleb saata oma kontaktandmed ja vastata lihtsatele küsimustele, miks just sinu kodu võiks sobida kodulavaks – info esita SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles