Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Ekspert selgitab, kuhu oleks mõistlik kanaliha külmkapis paigutada

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kanaliha puhul tuleb jälgida, kuhu see külmkapis asetada. 

Hõrk ja tervislik kanaliha võiks idee poolest iga inimese külmkapis olemas olla. Küll aga tuleb hoolikalt valida, kuhu see oma külmkapis paigutada. Eksperdid leiavad, et kanaliha tuleks asetada külmkambri alumisele korrusele, kirjutab countryliving.com.

Toiduhügieeni spetsialisti Many Sacheri sõnul ei pööra inimesed tihtipeale pärast poeskäiku erilist tähelepanu toiduainete paigutusele külmkapis. «Inimesed kiirustavad ja panevad asjad külmkappi, kuidas juhtub,» märkis Sacher.

Samuti ei tohiks toorest liha asetada katmata valmistoidu kõrvale. Kanalihast erituvad mahlad võivad kokkupuutel teiste toiduainetega suurendada ristsaastumise ohtu. See omakorda võib tõsist soolenakkust põhjustada.

Märksõnad

Tagasi üles