Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Kas ka sul? Oluline samm, mis paljudel toitu soojendades ununema kipub

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Väga paljud inimesed jätavad mikrolaineahju kasutades ühe olulise sammu kahe silma vahele.

Toidu mikrolaineahjus soojendamine on mitmeastmeline protsess, milles ei tohi järeleandmisi teha, vahendab today.com. 

Teadlaste sõnul tuleb sooja pandud toitu vahepeal segada, et kuumus ühtlaselt laiali kanduks. See tagab toidu kiirema küpsemise ning aitab vältida mitmesuguseid tervisehädasid.

Teadlased panevad ühtlasi südamele, et mikrolaineahju soojendustemperatuur kunagi alla 140 kraadi ei jääks. 

Tagasi üles