PILDID ⟩ Hakkaja mees ehitas omal käel neljarattalise kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Tom Johnsoni neljarattaline kodu.
Tom Johnsoni neljarattaline kodu. Foto: Tom Johnson / Caters News/Tom Johnson / Caters News / Scanpix

Alaskal elav Tom Johnson ostis endale 1996. aasta väljalaskega Ford F350-i, et sellest oma unistuste kodu ehitada.

Aastaid amortiseerunud haagissuvilas elanud Tom oli valmis uude koju kolima. Mehele sai kiirelt selgeks, et tuliuue haagissuvila ostmine käib tema jaoks üle jõu. Seega otsustas Tom omal käel enda unistuste kodu valmis ehitada, vahendab mirror.co.uk.

Ehitusjärgus olev Tom Johnsoni neljarattaline kodu.
Ehitusjärgus olev Tom Johnsoni neljarattaline kodu. Foto: Tom Johnson / Caters News/Tom Johnson / Caters News / Scanpix

Kuldsete kätega mees ehitas omal jõul auto kasti pisikese kodu. Kuigi ruumiga priisata ei ole, mahutab pisike elamine endasse kõik eluks vajaliku. Mobiilses kodus on kokku kuus magamiskohta. Lisaks on seal olemas kööginurk koos vajaliku tehnikaga, kütte- ja veesüsteem, palju kavalalt paigutatud panipaiku, päikesepaneelid ja isegi väike veranda. 

Tom kasutab oma mobiilset kodu, et Alaska metsikut loodust avastada. «Minu neljarattaline kodud on täiuslik. Seal on olemas kõik, mida mul teel olles vaja läheb,» sõnab Tom.

Tom Johnsoni neljarattaline kodu.
Tom Johnsoni neljarattaline kodu. Foto: Tom Johnson / Caters News/Tom Johnson / Caters News / Scanpix

Ehitustöödeks kulus Tom'il kolm kuud ja läks mehele maksma ligikaudu 13 000 (11 800 eurot) dollarit. «Ma müüsin oma vana haagissuvila maha, seega ei läinud see mulle otseselt kuigipalju maksma. Ausalt öeldes ei maksnud ma selle eest suurt midagi,» sõnab Tom.

Nüüd on mehe unistus täitunud. Tom reisib oma neljarattalises kodus üle terve Alaska osariigi, et sealset kaunist loodust nautida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles