GALERII ⟩ Jõukast perekonnast pärit J.F. Kennedy elas juba karjääri algul nagu president

Kodu.postimees.ee
Copy

1940ndatel kolis noor ja hakkamist täis John Fitzgerald Kennedy Ameerika Ühendriikide pealinna Washington D.C.-sse – mees oli värskelt valitud Massachusettsi osariigi rahvasaadikuks.

Põhja-Ameerika ühest jõukaimast perekonnast pärit Kennedy koduks sai kaunis punastest telliskividest ehitatud maja Georgetown'i naabruskonnas, vahendab TopTenRealEstateDeals.com. Kohaliku legendi järgi, oli just Georgetown koht, kus Kennedy tutvus noore Jacqueline Bouvieriga ning neiu välja kutsus. Nagu enamikele juba teada, sai Jacqueline'ist Kennedy abikaasa.

Kauni alleega ja munakivi teega tänaval asuv kahekorruseline maja asub prežtiise Georgetown ülikooli läheduses. Majast ei jää kaugele ka Ühendriigi pealinna läbiv Potomaci jõgi. Punastest telliskividest ehitatud hoone on üle kahesaja aasta vana. 432,8 ruutmeetri suuruses majas on kokku kolm magamistuba ja neli vannituba. 

Vaatamata sellele, et Kennedy pärineb väga jõukast perekonnast, eelistas ta kinnisvara ostmise asemel seda hoopis üürida. Keda huvitab üürimise asemel rohkem ostmine, võivad rõõmu tunda. Maja on 4,68 miljoni dollari (4, 27 miljonit euro) eest müügis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles