Viis head ideed, kuidas sentigi kulutamata elamisele uus hingamine anda!

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kevad on parim aeg kodus suurte ümberkorralduste tegemiseks. Kuid selleks, et anda kodule uus hingamine, ei ole alati tarvis raha kulutada. 

Ära pea plaani

Michiganis tegutseva disaineri Sarah Sherman Samueli sõnul tekivad parimad ideed töö käigus, vahendab domino.com. «Vahel piisab ainult ühe mööblijupi liigutamisest, et anda ruumile uus väljanägemine,» sõnab Samuel ning lisab, et alati tasub mõelda väljapoole oma algupärast visiooni. Disaineri sõnul võivad kaks täiesti erinevat asja omavahel väga hästi kokku sobida. 

Voodipesu

Kindlasti on enamikul meist kapis tolmu kogumas üks või kaks voodipesukomplekti, mis pole mitu kuud päevavalgust näinud. Kevadise ümberkorralduse käigus oleks hea aeg need komplektid käiku lasta. Disainer Ariel Okini sõnul tasub katsetada erinevaid voodipesukomplekte omavahel kombineerida. Okini sõnul võivad erinevad kombinatsioonid väga efektsed välja näha.

Vaip

Kauni põrandakatte uude kohta liigutamine on sisekujundaja Chrystal Sinclairi sõnul üks lihtsamaid viise, kuidas ruumile uus väljanägemine anda. Reeglina on vaip üks nendest asjadest, mida ringi ei liigutata. Kuid sisekujundaja julgustab kõiki vaibale uut kodu leidma.

Toanurgad

Disainiblogija Justina Blakeney sõnul ei tasuks toanurkadest üle vaadata. Blogija sõnul on toa nurgad suurepärasteks kohtadeks, kuhu spetsiaalse otstarbega ruum luua. Blakeney sõnul on tema oma tühjana seisnud magamistoa nurka pisikese buduaari üles seadnud.

Ütle asjadest lahti

Autor Laura Benko sõnul ei tohi kodus hoida asju, mis sinus ärevust tekitavad. Asjatult tolmu koguvad riided, köögikapis istuvad vanad nõud, kasutu elektroonika ja muu tekitab Benko sõnul ainult stressi. Ära karda asjadest lahti öelda, iga asja eluiga saab ükskord läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles