Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

HÕRGUTAV ÕHTUSÖÖK Jamie Oliveri maitsvad riisinuudlid rikkaliku kanafilee ning seesamiõliga

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Mõtled, mida maitsvat perele õhtusöögiks valmistada? Jagame sinuga Jamie Oliveri ülimaitsvat kanaroa retsepti, mis valmib ei rohkem ega vähem kui kaheksateistkümne minutiga!

Vaja läheb:

  • 100 g riisinuudleid
  • 2 tk kanafileed
  • maapähkliõli
  • 4 tk keskmist sibulat
  • 1/2 hiina kapsast
  • 200g herneid
  • 1/2 punast chillit (kaun)
  • 2 tk laimi
  • 1 tl sojakastet
  • 1 tl maapähklivõid
  • 2 tl maitsestamata jogurtit
  • 2 keskmises suuruses ingveriviilu
  • 2 tl seesamiseemneid
  • maitsestamiseks meresoola ja pipart

Valmistamine:

  • Seadista pliidi kuumus keskmisele temperatuurile ning aseta riisinuudlid keema. Haki kanafilee keskmise paksusega viiludeks ning niisuta neid lusikatäie maapähkliõliga. Hõõru kanaviilud meresoola ja pipraga kokku ning aseta need kaheksaks minutiks pannile küpsema (filee pööramiseks on õige aeg siis, kui üks pool on kuldpruuniks küpsenud). Kui viilud on kenasti küpsed, aseta need taldrikule ning lisa neile veidi seesamiseemneid.
  • Salati valmistamiseks viiluta sibul ning hiina kapsas. Lisa herned ning peeneks tükeldatud chilli. Seejärel pigista salatile ühe laimi jagu mahla ning lisa sojakaste.
  • Kastme valmistamiseks sega väiksemasse kaussi maapähklivõi koos maitsestamata jogurti ning teise laimi mahlaga. Tükelda ingveriviilud väikesteks tükkideks ning lisa kastmele. Sega korralikult ning maitsesta vastavalt isiklikele eelistustele.
  • Serveeri kõik komponendid ning naudi!

Head isu!

    Tagasi üles