HAIGE NALI ⟩ Kaubale tahtlikult peale köhinud naine tekitas poele hiigelkahju

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: 1000 Words / Shutterstock.com

Kolmapäeval sai toidupoeketi Gerrity's Supermarket kaasomanik Joe Fasula kõne New Jersey osariigis asuva poe juhatajalt. Juhataja sõnul oli poodi külastanud naine tahtlikult toidukaubale köhinud.

Kaupluse juhataja sõnul tuntakse naist kohalike politseinike seas kui «kroonilist probleemi». Naine oli sisenenud poodi ning tahtlikult köhinud puuviljalettidele, pagari- ja lihatoodetele ning ka teistele kaupadele. Kuigi kahtlustati, et tegemist on naise järgmise «tembuga», ei jätnud kaupluse juhataja midagi saatuse hoolde. Köhiva naise trajektoorile jäänud kaup läks koheselt hävitamisele.

Hinnanguliselt läks naise rumal nali kauplusele maksma 35 000 dollarit (31 788 eurot). Kaupluse töötajad tegid endast kõik, et naine võimalikult ruttu poest välja saata ning talle kutsuti ka politsei, kes naise vahi alla võttis. «Politsei on kinnitanud, et naisele esitatakse mitu süüdistust,» kirjutab toidupoeketi kaasomanik Joe Fasula Facebookis tehtud postituses. Kuigi naise nakatumine koroonaviirusesse on kahtluse all, tehakse ametivõimude poolt kõik, et naist testida.

Peale intsidenti saabusid poodi kohalikud terviseametnikud, kes naise teekonna kaupluses desinfitseerisid. Toidupoekett üritab saada kompensatsiooni kindlustusfirmalt, kuid Joe Fasula sõnul toob see kaasa kindlustuse kallinemise.

«Mul läheb süda pahaks, kui mõtlen kaotsi läinud toidukraami peale,» kirjutab Fasula. «Ajal, mil inimesed on niigi mures toiduvarustuse pärast, on selline rumal nali andestamatu,» lisab Fasula. Kaasomanik kirjutab, et nüüd on kauplus puhastatud ning riiulid uuesti kaupa täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles