:format(webp)/nginx/o/2020/04/03/13039130t1hdf81.jpg)
Mis saaks olla veel parem, kui hommikuks üks kohev omlett või munapuder? Tippkokad kasutavad muna lõuna-, õhtusöökides ja ka magustoitudes, kirjutab Women’s Health.
Võrratu proteiinirikas kanamuna sobib igasse toitu, isegi neisse, mille peale ei tule.
Siin on sulle mõned näited:
1. Asenda pastakaste hoopis munaga
Valmista endale meelepärane pasta ja prae muna pannil kenasti kuldseks (ainult ühelt poolt). Voolavast munakollasest saab kreemine kaste.
/nginx/o/2020/04/03/13039038t1haca0.jpg)
2. Riivi muna köögiviljadele või salatisse
Riivitud muna röstitud spargli, blanšeeritud roheliste ubade või lihtsa salati peale lisab rikkalikkust. Muna täiendab toitu A-vitamiini ja luteiiniga.
/nginx/o/2020/04/03/13039075t1h5075.jpg)
3. Magus munavalge besee
See magustoit ei vaja palju vaeva: vahusta peeneteraline suhkur ja munavalge läikivaks beseeks ning maitsesta soovi korral laimi koorega. Küpseta 110 kraadises ahjus umbes 60 minutit, kuniks besee on pealt enam-vähem kuiv. Säilita õhukindlas karbis.
/nginx/o/2020/04/03/13039077t1h5302.jpg)
4. Kasuta koostisosade sidumiseks
Muna kleepuv tekstuur aitab siduda lihast ja aedviljadest valmistatud kotlette. Lisa hulka ka riivsaia või jahu.
/nginx/o/2020/04/03/13039078t1h0e7d.jpg)
5. Puljongile uus mekk
Puljongi sisse tükeldatud keedumuna annab supile uue nüansi. Miks mitte ka keedetud terveid vutimune sisse sulpsatada.
/nginx/o/2020/04/03/13039080t1h1247.jpg)