Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

RETSEPT Suus sulav kartuli-suitsujuustuvorm

Copy
Artikli foto
Foto: Shutterstock

Et sul keset kiiret tööpäeva toidu valmistamiseks liiga palju aega ei kuluks, otsustasime sulle tänaseks retseptiks soovitada midagi eriti lihtsat ja maitsvat. Kartuli-suitsujuustuvormi võid soovi korral ka ise erinevate komponentidega täiustada. Meie soovitame selleks singitükke.

Vaja läheb:

  • 8 keskmist kartulit
  • 200 ml kohvikoort
  • 2 küüslauguküünt
  • 250 g riivitud suitsujuustu
  • 150 g sinki (valikuline)
  • soola ja pipart

Koori kartulid ja riivi jämeda riiviga. Lisa segades riivitud suitsujuust, purustatud küüslauk, sool, pipar ja kohvikoor. Soovi korral võid lisada peeneks hakitud sinki. Vala segu võiga määritud või õlitatud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures 30 minutit. Serveeri soojalt.

Head isu!

Koori kartulid ning otsi välja jämedam riiv. Riivi kartulid ja suitsujuust. Sega kokku riivitud kartulid, juust, purustatud küüslauk, sool, pipar ja kohvikoor. Soovi korral võid lisada ka peeneks hakitud sinki. Vala segu võiga määritud või õlitatud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures 30 minutit. Serveeri kohe.

Head isu!

    Tagasi üles