Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

RETSEPT Kevadine avokaado-kodujuustusalat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Märkamatult on taas kätte jõudnud kevad. Nüüd on õige aeg lasta ta ka oma toidulauale. Selleks tutvustame sulle täna ühte kevadist ja väga maitsvat avokaado-kodujuustusalatit, mida sobib lisada prae kõrvale ning süüa ka vahepalana koos leivaga. Sellest kogusest saab ühe väikese kausitäie salatit.

Vaja läheb:

  • 1 avokaadot
  • 3/4 kurki (võib olla ka soolakurk)
  • 3-4 redist
  • 200 g kodujuustu
  • murulauku
  • soola ja pipart

Lõika avokaado pooleks, eemalda südamik ja koor ning lõika kuubikuteks. Seejärel haki redised ja kurk väikesteks tükkideks. Sega kausis kõik koostisosad omavahel läbi. Lisa hakitud murulauk ning maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kohe.

Head isu!

Head isu!

Kommentaarid
Tagasi üles