Kinnisvarabüroo: huvi kontaktivaba maaklerteenuse vastu kasvab kiiresti

Kodu.postimees.ee
Copy
«Pangad laenavad edasi, aga tingimused klientidele võivad erineda,» rõhutas Saksing.
«Pangad laenavad edasi, aga tingimused klientidele võivad erineda,» rõhutas Saksing. Foto: Shutterstock

Eriolukorra teisel päeval video-maaklerteenuse avanud LVM kinnisvarabüroo sõlmivad kliendid juba 10 protsenti müügikokkuleppeist kontaktivabalt. 

«Me ei tea täna, kas kontaktivaba maaklerteenuse menu taga on eriolukord või oluline ajasääst, aga see võeti palju kiiremini omaks kui lootsime,» selgitas LVM Kinnisvara juhataja Ingmar Saksing.

Tema kinnitusel kavatses ettevõte algul tutvustada videokõne kaudu eeskätt müügipakkumisi, kuid pidi töö käigus kiirelt teenusteringi laiendama.

«Täna sõlmime videosilla teel näiteks müüjatega maaklerteenuse lepinguid, nõustame klienti müügil ja ostul ja peame isegi mitmepoolseid hinnaläbirääkimisi,» lisas Saksing.

Nõustamisel huvitab tema sõnul kliente eeskätt pankade laenupoliitika, tehingute toimumine ja isegi notaribüroode töötamine eriolukorra ajal.

«Pangad laenavad edasi, aga tingimused klientidele võivad erineda,» rõhutas Saksing. Tehingud toimuvad, kuigi hindade üle kaubeldakse rohkem. Ja notaribürood on, mõne viirusest põhjustatud erandiga, samuti avatud, kuigi allkirjastamise juurde enam tervet pere ühes võtta ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles