Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Magusad ja maitsvad maiuspalad: Almarello kommid

Copy
Artikli foto
Foto: Kariina Kuningas

Almarello kommid - täpselt nagu kodus tehtud Raffaellod, kirjeldab oma retsepti toitumisspetsialist Kariina Kuningas.

Vaja läheb:

  • 100 g kookoshelbeid
  • 60 g kookoskondenspiima
  • 14 mandlit

Valmistamine:

Võta blender ja lisa sellesse pool kookoshelvestest. Purusta helbeid kuni saad kookosjahu. Seejärel lisa kaussi kookosjahu, ülejäänud kookoshelbed ja kondensiim. Sega korralikult läbi.

Tee käed märjaks ja võta pisut Amarello massi ja lisa keskele mandel. Vormi näppude abil pallikeseks ja seejärel vormi peopesade abil ringjaste liigutustega. Pane pallikesed 1-2 tunniks külmkappi.

Märksõnad

Tagasi üles