Toidublogi Spice the Spirit looja Kariina Kuninga retsept, valmistamaks munavabasid «täidetud mune».
RETSEPT ⟩ Põnevad ja maitsvad ampsud: täidetud «vutimunad»
Vaja läheb:
- 10 miniatuurset kartulit
- teelusikatäis jogurtit
- teelusikatäis majoneesi
- näpuotsaga musta soola
- näpuotsaga kurkumi
- pisut tilli
- paprikamaitseainet
Valmistamine:
Võtke 10 kõige väiksemat kartulit, peske need puhtaks ja asetage potti. Lisage potti vesi ja asetage pliidile keema. Keetke kartuleid 10 minutit. Kontrollige noaga, kas kartulid on seest pehmed. Kurnake vesi ja loputage külma veega. Lõigake kartulid pooleks ja eemaldage väikse lusikaga keskelt pisut sisu. Pange eemaldatud sisu eraldi kaussi ja lisage jogurt,majonees, kurkum ja must sool.
Käsiblenderiga saate muuta selle imelise massi meeldivaks kreemiks. Võtke väike kilekott ja pange ühte nurka kartuli kreem. Lõigake ots ja pressige kreem kartuli südamikku. Kaunistage raputades peale pisut paprikamaitseainet ja tilli.