Teie ees on toidublogija Kariina Kuninga kaerapannkoogi tornide retsept, millele ei ole võimalik vastu panna. Tegemist on nii imeilusa kui ka imemaitsva roaga.
RETSEPT ⟩ Imemaitsvad kaerapannkoogi tornid
Vaja läheb:
- 200 g vett
- 125 g banaani
- 100 g kaera kaerajahu jaoks
- 10 g linaseemneid
- 10 g õli
- 3 g soola
- moos omal valikul
Valmistamine:
Kui teil pole kaerajahu, peate kõigepealt valmistama seda kaerast. Pange kaer köögikombaini ja lisage sinna ka linaseemneid ja soola. Töödelge seni, kuni saavutate jahu konsistentsi. Selleks kulub umbes 3 minutit.
Seejärel lisage köögikombaini tükeldatud banaan ja õli ning segage uuesti. Hoidke köögikombain töös ja lisage seejärel natuke vett, kuni saate pannkoogisegu.
Kuumutage mittekleepuv pann. Lisage lusikaga pannkoogisegu pannile ning kasutage lusikat, et vormida väikesed ümmargused pannkoogid. Kui näete, et pannkoogi pealmine osa on peaaegu tahke, pöörake pannkook ümber. Küpsetage mõlemalt poolt umbes 2-3 minutit. Seejärel asetage taldrikule jahtuma.
Kui kõik pannkoogid on valmis, alustage pannkoogi tornide valmistamist. Võtke esimene pannkook ja lisage sellele pisut moosi. Seejärel võtke teine ja korrake tegevust, kuniks torn on valmis. Tehke kaks pannkoogitorni. Kaunistamiseks lisage marjad, jogurt ja vahtrasiirup.