Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

RETSEPT Lihtsad ja toitvad täidetud kanafileed

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Oled sa kunagi mõelnud, et võiksid täidetud kanafileed kodus valmistada? Jagame sinuga väga lihtsat ja maitsvat täidetud kanafilee retsepti, mis maitseb sama hästi nagu mõnes peenes restoranis.

Vaja läheb:

  • 3 kanafileed
  • 140 g mozzarella juustu
  • jahu
  • 1-2 muna
  • riivsaia
  • 380 g tomatipastat
  • 100 g parmesani (võib olla ka tavaline riivitud juust)
  • soola
  • peotäie basiilikut (valikuline)

Raputa lõikelauale näputäis soola ning aseta peale kanafileed. Raputa kanafilee soolaga üle ja lõika see ühelt küljelt lahti. Täida kana riivitud mozzarella juustuga ning suru näppudega ava kokku. Kasta kanafilee jahu, muna ja riivsaia seest läbi ning prae õrnalt pannil.

Täida ahjuvormi põhi poole tomatipastaga ja silu see laiali. Aseta peale kanafileed ning kata need ülejäänud tomatipastaga. Raputa peale parmesani või muud riivitud juustu, soovi korral ka basiilikut ning pista ahju. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit. Serveeri soojalt.

Head isu!

Kommentaarid
Tagasi üles