Kolm asja, mida tasub järgmise pesukorraga pesumasinasse lisada

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kodus leiduvatest asjadest on tihti rohkem kasu, kui esmapilgul tundub. Paljud neist sobivad suurepäraselt pesu pesemiseks. Siin on kolm asja, mida tasub järgmise pesukorraga pesumasinasse lisada.

Sidrunimahl

Pesu valgendamiseks ei ole vaja masinasse ohtralt kangeid kemikaale kallata, kirjutab rd.com. Piisab kui lisad igal pesukorral masinasse ühe sidruni mahla. Sidrunimahl annab puuvillastele riietele värske välimuse ja lõhna. Meeles tasub pidada, et sidrunimahla tohib kasutada ainult valgete riiete pesemisel, kuna see võib värvilised riided laiguliseks muuta.

Sooda

Söögisooda saab jagu tugevatest plekkidest ja eemaldab riietelt ebameeldiva lõhna. Lisa pesupulbrile ligikaudu 100 milliliitrit soodat ja käivita oma igapäevane pesuprogramm. Lisaks riiete puhastamisele, puhastab sooda ka pesumasinat ennast. Seega lööd sa kaks kärbest ühe hoobiga!

Suuloputusvedelik

Kasuta suuloputusvedelikku riietele värske lõhna andmiseks. Kalla paar törtsu alkoholibaasil valmistatud ja suhkruvaba vedelikku riietele ja käivita tavaline pesuprogramm. Riided saavad sedasi mõnusalt värske lõhna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles