Uus traditsioon? Mees tähistas poja sündi pisipõnni suuruse piruka pintslisse pistmisega

Kodu.postimees.ee
Copy
Tim Fuge
Tim Fuge Foto: Tim Fuge / SWNS/Tim Fuge / SWNS / Scanpix

Suurbritannias elav Tim Fuge leidis väga huvitava viisi, kuidas oma kolmanda poja sündi tähistada. Nimelt küpsetas mees vastsündinud pisipõnni suuruse piruka ja pistis selle koos oma kahe vanema pojaga nahka.

Tim tuli isevärki tähistamisviisi peale juhuslikult internetiavarustes aega surnuks lüües, kirjutab metro.co.uk. Mehele jäi silma sotsiaalmeediasse tehtud postitus, kus üks värske isa demonstreeris vastsündinud lapse suurust samas mõõdus küpsetisega. 

Kuna Tim eriolukorra tõttu tööl käia ei saa ning mehel oli nelja seina vahel igav, otsustas ta oma vastsündinud poja mõõdus traditsioonilise Cornishi piruka küpsetada. 

Väike Jowan temaga samas mõõdus pirukaga.
Väike Jowan temaga samas mõõdus pirukaga. Foto: Tim Fuge / SWNS/Tim Fuge / SWNS / Scanpix

Kahe nädala vanune Jowan kaalub 2,8 kilo, seega mõõtis Tim piruka koostisosad piinliku täpsusega välja. Kaks ja pool tundi hiljem oli mehe meistriteos valmis. Timi sõnul oli kõige keerulisemaks osaks leida sobiva suurusega ahjuplaat. Probleem lahendati lõpuks grillrestiga. 

Hiiglasliku piruka söömisele kulus Timil, tema abikaasal Janil ja nende kahel vanemal pojal 19 tundi. Pisike Jowan ampsu kahjuks ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles