Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

RETSEPT Suus sulav ahjulõhe

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahjulõhe
Ahjulõhe Foto: Shutterstock

Pakume sulle laupäevaks ühte mahedat ahjulõhe retsepti.

Vaja läheb:

  • 600-800 g lõhefileed
  • 1 tl sidrunipipart

Majoneesikaste:

  • 3 spl hakitud tilli
  • 2 tl magusamat sinepit
  • 200 g majoneesi
  • 0,5 tl sidrunipipart

Eemalda kalafileelt kõik pindmised luud. Tõsta see ahjuvormi ning maitsesta sidrunipipraga. Sega kokku majonees, sinep, hakitud till ja maitsesta samuti sidrunipipraga. Määri segu kalafileele ja kata vorm pealt fooliumiga. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Kui soovid oma roale natuke värvi lisada, eemalda foolium umbes 5 minutit enne küpsemisaja lõppu ahjuvormilt. Serveeri näiteks koos ahjukartulite ning värske salatiga.

Head isu!

Kommentaarid
Tagasi üles