PILDID ⟩ Esmapilgul tavalisi elumaju ehitav ettevõte tegeleb hoopis millegi muuga

Kodu.postimees.ee
Copy
La Petite Maisoni mängumaja.
La Petite Maisoni mängumaja. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Ühendriigis tegutsev ettevõte ehitab äärmiselt tõetruid mängu- ja koeramaju neile, kes otsivad midagi erilist.

Denveri linnas tegutsev ettevõte Petite Maison Playhouses mängumajade hinnad algavad 9000 dollarist (8316 eurost) ning ulatuvad 75 000 dollarini (69 302 euroni). Ettevõtte omaniku Alan Mowreri sõnul tuli ta tõetruude mängumajade ehitamise peale, kui tema sel ajal kolmeaastane tütar tahtis endale nukumaja, kirjutab dailymail.co.uk. 

La Petite Maisoni mängumaja.
La Petite Maisoni mängumaja. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Varem ehitussektoris töötav mees hakkaski tütre nukkudele maja ehitama, kuid siis otsustas ümber ja ehitas tütrele hoopis väga tõetruu mängumaja. Esimene maja valmis, ühendas mees tuttava sisekujundaja Milchelle Pollackiga jõud ja koos asutatigi realistlikuid mängumaju tootev ettevõte.

Mängumaja sisevaade.
Mängumaja sisevaade. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Ettevõtte koduleheküljel on kirjas, et tegemist on maailma kõige luksuslikumaid ja tõetruumaid mängumaju tootva ettevõttega. Mowreri sõnul arvestatakse iga kliendi erisoovidega ja ükski ei ole mehe sõnul teostamatu. «Iga mängu- ja koeramaja on kunstiteos. Midagi ei valmi tehases masstoodanguna – kõik on käsitöö. Selle tõttu võtame igal aastal ainult limiteeritud arvu tellimusi vastu,» sõnab Mowrer. 

Ettevõtte koduleheküljega saab tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles