Vannitoaremondiga jännis olev naine leidis lihtsa nipi, et see suurem välja näeks

Kodu.postimees.ee
Copy
Vannituba.
Vannituba. Foto: Shutterstock

New Yorgis elav Laura Felton tegi vannitoas remonti, mille käigus sai talle üsna ruttu selgeks, et ruumiga priisata ei ole.

Pisikese vannitoa remontimisel jälgiti kõikvõimalikke sisekujundusnippe, et see avaram välja näeks, kirjutab apartmenttherapy.com. Üleni valge vannituba nägi tõesti palju suurem välja kui see tegelikult oli. Viimase asjana seati üles nurgas tolmu kogunud läbipaistev dušikardin. Kuna tegemist oli ajutise lahendusega, asendati see peatselt traditsioonilise läbipaistmatu kardnaga. Kuid siis nägi vannituba hoobilt palju pisem välja. Isegi Laura mees kostis selle peale: «Kas meil on üldse dušikardinat vaja?»

Koos otsustati läbipaistmatust kardinast läbipaistva dušikardina kasuks otsustada. Laura sõnul eelistab ta mudeleid, mille ülemine osa on täiesti läbipaistev ja alumine kergelt toonitud. See lisab naise sõnul laheda disainielemendi.

Laura sõnul tuleb investeerida kõrge kvaliteediga kardinasse, kuna see püsib kauem ilus. Peale igat pesuskäiku tuleb kardin sirgu tõmmata, et vesi saaks maha voolata. Sedasi ei teki kardinale veeplekid. Juhul kui kardinasse tekivad kortsud, saab Laura sõnul need fööniga soojendades sirgu tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles