Väga oluline on töönädalat alustada korraliku kõhutäiega. Selle saavutamiseks tutvustame sulle täna suurepärase sealiha ahjustrooganovi retsepti.
RETSEPT ⟩ Majoneesine sealihast ahjustrooganov
Vaja läheb:
- 500 g pehmet sealiha
- 250 g šampinjone või muid seeni
- 2-3 sibulat
- 200 g majoneesi
- soola ja pipart
- kaunistuseks karulauku
Lõika sibulad pooleks ja viiluta nad õhukesteks poolratasteks. Viiluta seened ning pruunista liha õlis koos soola ja pipraga. Prae sibulaviilud samal pannil kergelt klaasjaks ja kuumuta seened pannil kergelt läbi.
Määri ahjuvorm õli või margariiniga kokku ning aseta liha vormi põhja. Seejärel kata liha sibularõngaste ja seeneviiludega ning nirista peale majoneesi. Küpseta vormi 200-kraadises ahjus 30 minutit. Serveeri koos peale puistatud murulaugu ja näiteks riisi, kartulipudruga ja värske salatiga.
Head isu!