Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Majoneesine sealihast ahjustrooganov

Copy
Sealihast ahjustrooganov riisiga
Sealihast ahjustrooganov riisiga Foto: Shutterstock

Väga oluline on töönädalat alustada korraliku kõhutäiega. Selle saavutamiseks tutvustame sulle täna suurepärase sealiha ahjustrooganovi retsepti.
 

Vaja läheb:

  • 500 g pehmet sealiha
  • 250 g šampinjone või muid seeni
  • 2-3 sibulat
  • 200 g majoneesi
  • soola ja pipart
  • kaunistuseks karulauku

Lõika sibulad pooleks ja viiluta nad õhukesteks poolratasteks. Viiluta seened ning pruunista liha õlis koos soola ja pipraga. Prae sibulaviilud samal pannil kergelt klaasjaks ja kuumuta seened pannil kergelt läbi.

Määri ahjuvorm õli või margariiniga kokku ning aseta liha vormi põhja. Seejärel kata liha sibularõngaste ja seeneviiludega ning nirista peale majoneesi. Küpseta vormi 200-kraadises ahjus 30 minutit. Serveeri koos peale puistatud murulaugu ja näiteks riisi, kartulipudruga ja värske salatiga.

Head isu!

Tagasi üles