Kriis pitsitab? Need restoranid otsivad uut omanikku

Kodu.postimees.ee
Copy
Restoran-pubi NoNii.
Restoran-pubi NoNii. Foto: KV.EE

Oled unistanud päris oma restoranist? Nüüd on käes hea aeg mõni neist hea hinnaga endale osta.

Restoran Krua

Tallinnas asuv hinnatud Tai restoran on müügis koos rendiõiguslepinguga. Rendiõigus müüakse koos ruumides oleva sisustuse ja kaubaga. Äripinna üldpind on 122 ruutmeetrit, mille sisse kuulub baarisaal, kaks söögisaali, köök, nõudepesuruum, personaliruum, tualettruum ja kaks ladu.

Restoran Krua.
Restoran Krua. Foto: KV.EE

Restoranis on 50 istekohta, millele lisandub suvel 20 istekohta terrassil. Ruumid ja ventilatsioon vastavad toidukäitlemist reguleerivatele õigusaktidele. Rendilepingu kehtivusaeg on viis aastat, mis pikened peale selle lõppemist automaatselt.

Restoran Krua.
Restoran Krua. Foto: KV.EE

Rendilepingu tasu on 2500 eurot kuus, millele lisanduvad kommunaalarved. Äri ja rendilepingu eest tuleb uuel omanikul välja käia 20 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Mermaid Cafe

Tallinna kesklinnas asuv Mermaid Cafe otsib uut omanikku. Ettevõte on müügis koos kehtiva üürilepingu ja sisustusega. Kohviku asukoht on üpris magus – lähedal asuvad büroohooned ja tuletõrje peahoone.

Mermaid Cafe.
Mermaid Cafe. Foto: KV.EE

Kohviku kogupindala on 75 ruutmeetrit. Pisikesele pinnale mahub korraga kolmkümmend inimest, millele lisandub suvel kakskümmend inimest mahutav terrass. Kohviku üheks suurimaks kujunduselemendiks on uhke akvaarium.

Mermaid Cafe.
Mermaid Cafe. Foto: KV.EE

Rendilepingu tasu ühe kuu eest on 1200 eurot, millele lisavad kommunaaltasud. Äri eest tuleb uuel omanikul välja käia 39 000 eurot. 

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kohvik Grabli

Lasnamäel Kärberi tänaval on müüa kehtiva rendilepinguga Grabli kohvik, mis omab stabiilset klientuuri, tarnelepinguid ja väljatöötatud menüüd. Restorani interjäär on hubane ja avar.

Kohvik Grabli.
Kohvik Grabli. Foto: KV.EE

Üüripinna suurus on 235 ruutmeetrit, mille sisse jääb baar, söögisaal, banketisaal, nõudepesuruum, köök, laoruumid, kontoriruum, töötajate puhkeruum ja tualettruumid. Lisaks asub maja ees 50 ruutmeetrit suur väliterrass.

Kohvik Grabli.
Kohvik Grabli. Foto: KV.EE

Toimiva äri eest tuleb uuel omanikul välja käia 45 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Restoran-pubi NoNii

Viru tänava lillekioskite vahetusläheduses on müüa kehtiva rendilepinguga restoran-pubi NoNii. Restoran müüakse toimiva ettevõttena, millega tulevad kaasa kõik vajalikud lepingud ja restorani sisustus.

Restoran-pubi NoNii.
Restoran-pubi NoNii. Foto: KV.EE

Keldrikorrusel asuv restoran on praeguseks töös olnud juba 18 aastat. Teeninduspinna suuruseks on 100 ruutmeetrit, mille sisse kuulub kaks tualettruumi, avar köök, laoruumid, nõudepesuruum, kontor ja töötajate puhkeruumid.

Restoran-pubi NoNii.
Restoran-pubi NoNii. Foto: KV.EE

Suvekuudel saab linnaga kokku leppida ka 20 ruutmeetrisuuruse terrassi kasutamises.

Toimiva äri eest tuleb uuel omanikul välja käia 58 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Restoran Tex-Mex Cantina Margarita

Pärnu kesklinnas on müüa tegutsev Mehhiko restoran Tex-Mex Cantina Margarita. Uus omanik saab endale restorani koos kõigi vajalike lepingute ja sisustusega. Restoranis on kokku 60 istekohta, millele lisandub suvekuudel 60 istekohaga terrass.

Restoran Tex-Mex Cantina Margarita.
Restoran Tex-Mex Cantina Margarita. Foto: KV.EE

270 ruutmeetri suurusel rendipinnal on olemas kööki koos vajaliku tehnikaga ja puhkeruumid töötajatele. Lao- ja kontoriruumid asuvad keldrikorrusel. Restorani läheduses asub Endla teater, keskraamatukogu, hotellid ja ostukeskused.

Restoran Tex-Mex Cantina Margarita.
Restoran Tex-Mex Cantina Margarita. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb toimiva äri eest välja käia 35 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles