Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

VAATA Poliitik Andrei Korobeinik õpetab liberaalidele, kuidas nõudepesumasinas lõhet küpsetada

Copy
Andrei Korobeinik
Andrei Korobeinik Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Poliitik ja ettevõtja Andrei Korobeinik on leidnud väga omapärase viisi, kuidas lõhet küpsetada.

Facebooki tehtud postituses kirjutab Korobeinik, et tema üheks lemmikuks on nõudepesumasinas valmistatud lõhesteik. Mehe sõnul saab nõudepesumasinas kerge vaevaga valmistada tipprestorani kvaliteediga lõhet. Korobeiniku retsept on üpris lihtne. Lõhe küpsetamiseks on vaja ainult lõhesteiki, soola ja alumiiniumfooliumi.

Lõhele tuleb lisada julgelt soola ning see siis korralikult fooliumisse mässida. Korobeinik kirjutab, et nõudepesumasin vigu ei andesta ja kalal peab vähemalt kaks fooliumikihti katma. Kompaktselt pakitud lõhe tuleb panna masina ülemisse sahtlisse ning sisse lülitada lühike nõudepesuprogramm. Korobeiniku retsept soovitab selleks pool tundi kestvat programmi, kus vee temperatuur on 60 kraadi.

Poliitik manitseb, et temperatuur ei tohiks olla alla kuuekümne kraadi ega ka üle. Küpsetusaja osas ollakse liberaalsem, kuid Korobeiniku meelest pole seda liialt pikaks vaja venitada. Pesuprogrammi lõppedes ongi lõhe valmis.

Tagasi üles