Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2020/04/30/13078129t1hdd3c.jpg)
Leiva maitse ja värskuse taastamiseks tuleb seda ühe köögiviljaga ühes kotis hoida.
Kõvaks läinud leivapätsi värskendamiseks ei pea seda tingimata ahju pistma, saab ka teisiti. Küll aga peab varuma veidi aega ja kannatust.
Toimi järgnevalt:
- pane sellerijuured leivakotti ja sulge kotiots tihedalt;
- jäta kott suletuna mõneks tunniks või üleöö seisma;
- järgmisel hommikul eemalda kuivanud selleriots.
Öö jooksul sellerist kogu niiskuse endasse imenud leib on nüüd jälle pehme ja maitsev. Proovi järele!