Skip to footer
Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

RETSEPT Maitsev säästutoit: pelmeenipitsa

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pelmeenipitsa

Soovid pühapäeva hommikul süüa midagi lihtsat ja maitsvat? Aga palun! Pelmeenipitsa on just see, mida täna hommikul vajad.

Vaja läheb:

  • 1 dl ketšupit (või tomatipastat)
  • 500 g pelmeene
  • 3 marineeritud kurki
  • 100 g riivjuustu
  • 150 g sinki või vorsti
  • 1 spl õli
  • 1 spl pitsamaitseainet

Määri ümmarguse koogivormi põhi õliga kokku ning laota terve põhja ulatuses üksteise kõrvale üles sulatatud pelmeene. Põhja paremaks katmiseks, vajuta sõrmega pelmeenid lamedamaks. Küpseta vormi 200-kraadises ahjus 10-15 minutit. Viiluta sink (või vorst) ja tükelda kurgid. Määri ketšup vormile, laota peale singiviilud ja kurgid, maitsesta pitsamaitseainega ning raputa peale riivjuustu. Küpseta pitsat nii kaua, kuni juust on kenasti sulanud ja muutunud kuldpruuniks. Serveeri soojalt.

Head isu!

Kommentaarid
Tagasi üles