GALERII ⟩ John Lennonile kuulunud villa läks eriti krõbeda hinna eest müüki

Kodu.postimees.ee
Copy

Ühendriigis Florida osariigis Palm Beachi linnas on müüa hiiglaslik mõis, mis kuulus John Lennonile ja tema abikaasa Yoko Onole.

Kuulduste kohaselt ei külastanud paar maja enne selle ostmist, kuna kartsid, et nende kohalolek tekitab naabruskonnas furoori ja lööb kinnisvarahinnad lakke, vahendab architecturaldigest.com. Selle asemel saatsid Lennon ja Yoko Palm Beachi erinevate kinnistutega tutvuma enda esindajad, kellel olid kaasas Polaroid kaamerad. Paar langetas otsuse piltide põhjal.

Peale Lennoni surma viis Yoko majas läbi suuremad renoveerimistööd ning müüs kohalike seas El Solanoks kutsutud villa 3,15 miljoni dollari (2,9 miljoni euro) eest uuele omanikule.

Seitsme magamistoaga peamaja on ehitatud aastal 1919 arhitekt Addison Mizneri kavandi järgi. Hoonet on aegade jooksul korduvalt kaasajastatud ja laiendatud.

Ookeaniäärse kinnistu kogupindala on 0,52 hektarit. Kinnistul asuva Hispaania stiilis villa kogupindala on 1300 ruutmeetrit. Lisaks peamajale kuulub villa juurde ka kolm autot mahutav garaaž, kaks basseini ning ookeaniäärne puhkeala. Hetkel küsitakse võimsa elamise eest 47,5 miljonit dollarit (43,9 miljonit eurot). Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles